Print deze pagina

Wie zijn wij?

Intermediaire Voorschotbank B.V. is een financieringsmaatschappij die sinds 1999 bestaat. Per september 2013 kunt u geen leningen meer afsluiten bij Intermediaire Voorschotbank. Vanaf die datum bedienen wij alleen nog maar bestaande klanten. Bent u op zoek naar een nieuwe lening? Dan kunt u terecht bij uw adviseur. Ook met vragen over uw bestaande lening van Intermediaire Voorschotbank kunt u uw adviseur bellen. Daarnaast helpt onze afdeling Consumentenservice u graag verder. Onze medewerkers zijn bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer (020) 660 84 44.

Intermediaire Voorschotbank is een dochter van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld.

Hoe werken wij?

Bijzonder is dat Intermediaire Voorschotbank geen kantoren heeft. Wij bieden onze dienstverlening exclusief aan via professionele kredietadviseurs die met ons samenwerken. Zij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie en het geven van advies. Ze beschikken allemaal over een Wft-vergunning. Wij geven zelf dus géén advies.

AFM

Intermediaire Voorschotbank beschikt over een vergunning voor het aanbieden van consumptief krediet en staat daarmee onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Intermediaire Voorschotbank is bij de AFM geregistreerd onder 12009766. Het KvK nummer is 30107877.